Šta se to dogodilo Bogdanu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se to dogodilo Bogdanu?! (video)

Zabrinjavajuće vesti stižu iz Turske posle meča između Fenerbahčea i Žalgirisa.

Kao što smo već preneli, Fenerbahče je večeras upisao treći trijumf u Evroligi ove sezone, savladan je Žalgiris sa 82:68, a ono što zabrinjava jeste povreda Bogdana Bogdanovića tokom ovog meča.

Bogdan je iskrenuo skočni zglob posle duela sa nekadašnjim saigračem iz Partizana Leom Vestermanom, a poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << informacije govore da je Bogdan u suzama napustio teren i da nije mogao da se osloni na nogu.

U prilogu je taj trenutak, nadajmo se boljim vestima tokom sutrašnjeg dana, a posle medicinskih pregleda koji svakako očekuju Bogdana.

--

Obradovic: "Kalinic'in sakatlığı nüksetti. Bogdanovic'in durumu konuşmak için erken ama ciddi görünüyor." pic.twitter.com/CxvPajKZZD

— Haydi Fener (@HaaydiFener) October 26, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) STRAŠNO: Evo kako se Bogdanović teško povredio u duelu sa bivšim saigračem iz Partizana

Izvor: Kurir, 26.Okt.2016

...Bogdanović je sredinom treće četvrtine posle duela sa Leom Vestermanom pao i sa bolnom grimasom na licu se uhvatio na skočni zglob..Sjajni bek je zgazio Francuza i izvrnuo zglob..Iznet je sa terena, a zglob mu je imobilisan Prve procene nisu lepe, jer deluje da je reč o teškoj povredi..Ironija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.