Srbin ga privoleo na potpis: Dok se čeka poziv Evrolige - stiglo veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 21:43

Srbin ga privoleo na potpis: Dok se čeka poziv Evrolige - stiglo veliko pojačanje

Idu ispočetka.

Turk Telekom je na novom početku pošto su klub napustili Erden Kan i čak osam igrača. Prošle sezone klub iz Ankare je igrao finale Evrokupa, a posle prvog mesta u regularnom delu turske lige ispali su polufinalu plej-ofa od Karšijake.

Na klupu je seo srpski trener Nenad Čanak, a sada je u klub stiglo prvo pojačanje, a to je turski košarkaš Okben Ulubaj.

Bivši košarkaš FMP-a je prošle sezone proveo u Bešikatašu gde je u proseku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postizao 7,8 poena.

Za FMP je igrao godinu i po dana do 2021. godine, a potom je igrao za Petkimspor, kao i za Galatasaraj.

Okben Ulubay yeni sezonda #AnkaraBasketbolu için mücadele verecek ✍️👏

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş Emlakjet forması giyen Okben Ulubay’ı renklerimize bağladık. Ailemize hoş geldin Okben Ulubay!🔥 pic.twitter.com/YKyJ5lyavF

— Türk Telekom Basketbol (@TT_Basketbol) June 26, 2023

Turk Telekom je takođe potpisao i Markisa Mekdafija koji dolazi iz francuskog Dižona.

Podsetimo, turski klub se nada mestu u Evroligi naredne sezone pošto je osvajač Evrokupa Gran Kanarija odustala.

Turk Telekom je bio vicešampion tog takmičenja, a nezvanično glavni rival za mesto u eliti mu je španska Valensija. Crvena zvezda bi trebalo da dobije siguran "vajld kard".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.