Srbija želi organizaciju završnice Evrolige i Evrokupa

Izvor: RTS, 30.Apr.2020, 19:52

Srbija želi organizaciju završnice Evrolige i Evrokupa

Evroliga razmatra nekoliko mogućnosti za održavanje završnog dela košarkaške sezone koja je prekinuta zbog koronavirusa. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je da se Srbija kandidovala za organizaciju završnih turnira košarkaške Evrolige i Evrokupa.
Kako prenosi Jurohups, među potencijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gradovima domaćinima završnice elitnog takmičenja, pored srpske prestonice, su još Atina, Keln i Kaunas.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je za beogradske medije da se Srbija kandidovala za organizaciju završnog turnira Evrolige i Evrokupa. Beograd kao domaćin završnice Evrolige, a Novi Sad Evrokupa.
Vesić je istakao da veruje da ne postoji bolje i sigurnije mesto u Evropi za organizaciju ovakvog takmičenja od Beograda.

Evroliga želi da završi sezonu tako što će se odigrati sve preostale utakmice regularnog dela sezone, nakon čega bi se organizovao fajnal-ejt.
Čelnici elitnog košarkaškog takmičenja su prethodno saopštili da će konačna odluka o nastavku sezone biti doneta 24. maja, a po tom planu odigravanje utakmica trebalo bi da bude od 4. do 26. jula.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija se kandidovala za završnicu Evrolige i Evrokupa

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Apr.2020

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je da se Srbija kandidovala za organizaciciju završnih turnira košarkaške Evrolige i Evrokupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.