Srbi sjajni u Top 8 Evrolige: Bogdanović MVP prvog kola, zakucavanje Milutinova među pet najboljih poteza (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi sjajni u Top 8 Evrolige: Bogdanović MVP prvog kola, zakucavanje Milutinova među pet najboljih poteza (FOTO, VIDEO)

Počela je Top 8 faza Evrolige, koju su obeležili reprezentativci Srbije, pre svih Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić, ali odlični su bili i Nikola Kalinić i Nikola Milutinov.

Olimpijakos, Fenerbahče, CSKA i Real Madrid stekli su prednost posle prvih utakmica četvrtfinala najelitnijeg evropskog takmičenja.

After Playoffs Game 1 ⤵️ pic.twitter.com/ws5jCcWxZr

Bogdan Bogdanović bio je igrač utakmice u trijumfu Fenerbahčea protiv Panatinaikosa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u atinskoj "OAKA areni", sa učinkom od 23 poena (4/6 dva, 5/6 tri), uz pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Nikola Kalinić takođe je odigrao odlično, ubacio je 16 poena.

.@LeaderOfHorde (23p,5r,4a) leads @FBBasketbol in a huge comeback win against @paobcgr in Game 1.#PAOFNB pic.twitter.com/FPSKzHAckv

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić predvodio je CSKA iz Moskve sa 22 poena i po pet skokova i asistencija, u trijumfu nad Baskonijom.

.@cskabasket defeats @Baskonia in Game 1 behind @MilosTeodosic4's 22p,2r,5a & @NandoDeColo's 17p,3r,1a.#CSKBKN pic.twitter.com/DrKFRcJ2d5

U dresu Olimpijakosa blistao je Nikola Milutinov, koji je sa 11 poena i sedam skokova bio najbolji pojedinac utakmice sa Anadolu Efesom.

FINAL SCORE IN ATHENS! @olympiacosbc 87 - @AnadoluEfesSK 72.#OLYEFS #GameON pic.twitter.com/ThGFX3f1rp

Zakucavanje Milutinova našlo se među najboljih pet poteza prve runde plej-ofa Evrolige.



A ŠTA IMAM JA OD TOG: Nezadovoljni, ali iskreni Vestbruk psovao na konferenciji za medije (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.