Srbi komanduju Fenerom

Izvor: Press, 14.Dec.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi komanduju Fenerom

Orlovi blistavi protiv Banvita. Nezaustavljivi Bjelica dabl-dablom zasladio pobedu, Bogdan ubacio 15 poena!
Fenerbahče na srpski pogon gazi redom! Posle velike pobede nad Barselonom u pretposlednjem kolu grupne faze Evrolige, učenici Željka Obradovića slavili su u još jednom derbiju, ovog puta protiv Banvita u prvenstvu Turske i to rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 99:92 (30:21, 20:22, 26:21, 23:28)!

Baš kao i protiv Barse, briljirali su srpski reprezentativci! Na prvom mestu Nemanja Bjelica, koji je meč završio dabl-dabl učinkom - 21 poen, deset skokova i bio daleko najzaslužniji igrač za osmu pobedu Fenera u šampionatu Turske! Interesantno, Bjelica je čak 13 koševa ubacio već u prvoj četvrtini i tako inicirao veliku seriju 17:7, posle koje je Fener već imao prvu opipljivu prednost.

U stopu ga je pratio Bogdan Bogdanović sa 15 ubačenih koševa i tako najavio veliki uspon forme i još bolje partije kako sezona bude odmicala!

Fener je praktično na krilima srpskih reprezentativaca došao do kapitalne prednosti, a za miran san pobrinuli su se Semih Erden sa 17 poena i šest uhvaćenih lopti i Endrju Gaudlok, koji je uknjižio 16 koševa. Jan Veseli je utakmicu završio sa osam koševa.

Na drugoj strani blistao je Šafak Edge sa 23 poena, dok je 17 dodao Vladimir Veremenko. Vladimir Dragičević je meč završio sa 13 koševa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.