Smit: Ne želim nešto da zabrljam VIDEO

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 00:28

Smit: Ne želim nešto da zabrljam VIDEO

Džejlen Smit imao je debi pred "grobarima" u Evroligi, a posle meča sa Asvelom je priznao da je oduševljen atmosferom u "Štark areni".

"Osećali smo publiku, gurala nas je napred i davala dodatnu energiju. Dopalo mi se, osećao sam se prijatno. To su jedni od najboljih navijača na svetu i ja sada igram pred njima", rekao je Smit.

Razlog za dolazak?

"Trener Obradović je jedan od najvećih razloga. Ali, znao sam i Zorana da mogu da dobijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priliku ovde. I Bolonja mi je dala priliku, uzeo sam nešto, ali pokušaću i ovde da se dokažem".

Sledi "večiti" derbi?

"Igramo u gostima. Momci kažu da će biti luda atmosfera i biće sjajno. Ne mogu da je dočekam. To je jedan od razloga zbog kojih sam došao, da osetim to i igram u takvom ambijentu. Kao i da pomognem timu da pobedi".

Smit na zagrevanju ubacuje skoro sve šuteve, ali na terenu još uvek okleva da ih uzme.

"Da, još uvek se uigravam sa novim saigračima, želim da budem komforan sa njima. Ne želim nešto da zabrljam. Za sada želim da budem agresivan i da imam više samopouzdanja kada uzmem svaki šut", zaključio je Smit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.