Senzacija u Istanbulu: Guler i Erceg blistali, Galata sa šest igrača slomila Željkov Fenerbahče (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Istanbulu: Guler i Erceg blistali, Galata sa šest igrača slomila Željkov Fenerbahče (VIDEO)

Neverovatna partija Lavova, sa šest igrača pobedili favorita za osvajanje Evrolige...

Otišao je Aldemir, otišao je i Arojo, ali Galatasaraj je ipak uspeo da pobedi Fenerbahče u velikom derbiju turske košarke rezultatom 92:88. Sa samo šest igrača u rotaciji, Lavovi su sačuvali domaći teren i pokazali da imaju ogromno srce. Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Erceg je bio neverovatan sa 26 poena, dok je 25 dodao Sinan Guler.

Galatasaraj je u velikim finansijskim problemima, tim se praktično raspada, iz tima su otišli ključni igrači, a duel protiv moćnog Fenerbahčea, bili su primorani da igraju sa šest igrača na terenu, ali im to očigledno nije bio problem.

Galatasaraj je vodio tokom većeg dela utakmice, mada je krajem prvog dela, Fenerbahče često pretio, a nekoliko puta i bio u prednosti. I pored poraza Kanarinaca, Jan Veseli i Nemanja Bjelica su imali sjajne poteze.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.