Savić se vratio u Bolonju

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić se vratio u Bolonju



Proslavljeni srpski košarkaš Zoran Savić vratio se na funkciju generalnog menadžera italijanskog Fortituda. "Prvi zadatak biće mi da Dragana Šakotu zadržimo na mestu trenera, a potom ćemo početi da stvaramo tim za novu sezonu... Biće mnogo promena u sastavu, pošto želimo da već sledeće sezone izborimo plasman u Evroligu", rekao je Savić na promociji u Fortitudu.

Savić je dodao da će zbog ekonomskih razloga pojačanja uglavnom tražiti među >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkim košarkašima, a ne igračima slovenskog porekla.

"Najbitnije će biti da izaberemo igrače koji će odmah moći da se uklope u naš sistem", naveo je Savić, koji je prethodne tri sezone proveo u španskoj Barseloni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.