Saletov Bajern je mašinerija! Galata zgažena u Istanbulu, lideri Lučić, Mačvan i Jović

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletov Bajern je mašinerija! Galata zgažena u Istanbulu, lideri Lučić, Mačvan i Jović

Bavarci blistaju na srpski pogon

Najverovatnije ćemo sledeće sezone gledati Bajern u Evroligi jer se Bavarcima smeši pozivnica za elitno takmičenje, ali mogli bi da se tamo nađu i bez nje. Bajern je u velikom stilu otvorio sezonu u Evrokupu i posle tri ubedljive pobede u nemačkom prvenstvu, trijumfalno započeo i kampanju na evro-sceni. Tim našeg selektora je pregazio Galatasaraj u Istanbulu sa 86:69. Bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na sastav Galate koji nimalo nije loš, nikada ih nije lako pobediti u pred njihovim navijačima. A pogotovo ne ovako lako....

Bajern je kao brzi voz protutnjao kroz Tursku. Već u finišu prvog poluvremena su imali prednost od 19 poena razlike i do kraja nisu spuštali gas. Najveća prednost je iznosila plus 22 za Đorđevićev tim i Galata ni u jednom trenutku nije bila ni blizu preokreta.

U Đorđevićevom timu su sjajni bili naši reprezentativci. Vladimir Lučić je sa 16 poena za 26 minuta bio najefikasniji u timu.  Za dva poena je bio nepogrešiv (4/4), trojke je šutirao 2/3, penale 2/3, a dodao je dva skoka, asistenciju i tri ukradene lopte za indeks korisnosti 20. Milan Mačvan je za 25 minuta dao 12 poena protiv bivšeg kluba. Šutirao je 5/9 za dva poena, 0/1 za tri i 2/4 sa linije slobodnih bacanja. Imao je i pet skokova. Stefan Jović se posle povrede polako vraća u formu i večeras je na parketu proveo skoro 20 minuta. Dao je jednu od dve trojke, za dva šutirao 0/2, ali je imao i sjajnih 11 asistencija.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.