Saigraču Tepića i Jelovca pukao film: Tuča na meču Lijetuvos Ritasa

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigraču Tepića i Jelovca "pukao film": Tuča na meču Lijetuvos Ritasa

Posle plasmana u Evroligu preko kvalifikacionog turnira, košarkaši Lijetuvos Ritasa gostovali su Juventusu u drugom kolu litvanskog šampionata, a utakmica će umesto po rezultatu ostati upamćena po tuči.

Izazvao ju je nervozni igrač domaće ekipe Ernestas Ežerkis kog je igrač Ritasa Dovidas Redikas čuvao, pa ga je on iz neposredne blizine gađao loptom u glavu.

On je uzvratio pesnicama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sreću, više je bilo onih koji su želeli da razdvajaju nego da se priključe tuči.

Nervoza u redovima Juventusa je bila i očekivano s obzirom na tok meča, Lijetuvos je slavio sa 92:67, od srpskih igrača Stevan Jelovac je ubacio 18 poena i imao devet skokova za 18 minuta u igri, a Milenko Tepić nije doprineo poenima, iako je na terenu proveo 23 minuta, uz pet promašaja iz igre.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saigraču Tepića i Jelovca "pukao film": Tuča na meču Lijetuvos Ritasa

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Posle plasmana u Evroligu preko kvalifikacionog turnira, košarkaši Lijetuvos Ritasa gostovali su Juventusu u drugom kolu litvanskog šampionata, a utakmica će umesto po rezultatu ostati upamćena po tuči.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.