STIŽE PABLO LASO! U Panatinaikosu doneli važnu odluku pred meč sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2023, 10:58

STIŽE PABLO LASO! U Panatinaikosu doneli važnu odluku pred meč sa Zvezdom

Vraća se u Evroligu.

Španski stručnjak Pablo Laso se od leta vraća u Evroligu i biće novi trener Panatinaikosa.

Rukovodstvo atinskog kluba želeo je da Laso sedne na klupu kluba odmah nakon odlaska Dejana Radonjića ali je Španac izrazio želju da preuzme tim na kraju sezone. Zelene je u međevremenu preuzeo Hristos Serelis, ali on će biti samo privremeno rešenje.

Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» φίλων των πρασίνων >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << σε Λάσο - «Σε περιμένουμε, θα είσαι ο βασιλιάς μας!» #PanathinaikosBC #PabloLaso #Euroleague https://t.co/jW9Vujw9V5

— BN Sports (@BNsportsGr) March 8, 2023

Mediji iz Grčke prenose da će Laso potpisati ugovor na tri godine, što znači da je rukovodstvu Panatinaikosa u planu dugoročan projekat.

Španski trener je do sada vodio Kastelju, Valensiju, Kantabriju, San Sebastijan i Real Madrid.

Panatinaikos je na začelju Evrolige sa skorom 8-19, a večeras od 20 časova u okviru 28. kola dočekuje Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.