ŠTA ĆE REĆI SAŠA OBRADOVIĆ: Kevin Durent u Monaku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 10:26

ŠTA ĆE REĆI SAŠA OBRADOVIĆ: Kevin Durent u Monaku (VIDEO)

Ponovo kod prijatelja.

Američki košarkaš Kevin Durent, ponovo je doputovao u Monako kako bi gledao utakmicu tima koji vodi srpski trener Saša Obradović. Razlog za to je činjenica da je najbolji strelac ekipe iz Kneževine Majk Džejms, nekadašnji saigrač i dobar prijatelj Durenta.

Zvezda Finiks Sansa je iz prvog reda gledao kako je Monako, treći tim Evrolige u nedavno završenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni, uz dosta problema u francuskom prvenstvu savladao ekipu Strazbura – bilo je 88:84 za Obradovićev tim.

At last…Kevin Durant is BACK at Monaco for the LNB playoffs 👀🇲🇨 pic.twitter.com/qKKkU7hU1t

— BasketNews (@BasketNews_com) May 24, 2023

Prethodne sezone Durent je gledao Monako i tokom četvrtfinalne plej-of serije sa Olimpijakosom, a bio je posebno imprsioniran atmosferom u pirejskoj „Dvorani mira i prijateljstva“.

Kevin Durent je u prošlosti u više navrata izjavljivao kako bi voleo da se oproba u evropskoj košarci tokom svoje karijere i da je izuzetno ceni.

Durent i Džejms su igrali zajedno u Bruklin Netsima i u veoma su dobrim odnosima.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.