ŠPANCI NAPRAVILI PLAN: Sezona može da se završi na terenu, nastavak 17. juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 20:00

ŠPANCI NAPRAVILI PLAN: Sezona može da se završi na terenu, nastavak 17. juna

Sve bi bil ogotovo za dve nedelje.

U Španiji su rešeni da sezonu okončaju na parketu, a čelnici Endesa lige uspeli su da naprave okvirni plan po kojem bi se sezona nastavila 17. juna i da završnica traje dve nedelje. Ovo je utvrđeno kako bi timovi koji igraju Evroligu mogli da učestvuju u završnici elitnog takmičenja ako bi ono bilo nastavljeno.

Španski mediji pišu da bi sezona bila nastavljena po principu turnira sa 12 ekipa i sve bi utakmice bile odigrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za dve nedelje. Čelnici takmičenja su optimisti da će ovaj plan moći da se sprovede, pošto je i nastavak fudbalske La Lige planiran za 8. jun.

Po tom planu, prvih 12 ekipa na tabeli pre prekida sezone zbog korona virusa bile bi podeljene u dve grupe, a po najbolje dve iz svake grupe izborile bi plasman u završnicu u kojoj će se igrati dva polufinala i finale prvenstva.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.