SK: Beograd domaćin fajnal fora Evrolige 2018!

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK: Beograd domaćin fajnal fora Evrolige 2018!

Kako Sport klub ekskluzivno saznaje, Beograd će biti organizator ‚fajnal fora‘ Evrolige u sezoni 2017/18, a utakmice će biti odigrane u „Kombank areni“.

Do sada se o toj informaciji spekulisalo, a sledeće srede, kako nezvanično saznajemo, čelnici Evrolige sa Đordijem Bertomeuom na čelu doći će u glavni grad Srbije i predstaviti plan za održavanje završnog turnira.

„Kombank arena“ >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ima kapacitet od 18.386 mesta, a nema sumnje da će u‚zemlji košarke‘ Ova vest biti dočekana sa velikim zadovoljstvom.

Beograd je bio organizator kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, ali još od Evrobasketa 2005. godine košarkaški događaj takve veličine i značaja nije bio održan u Srbiji.

Domaćin ‚fajnal fora‘ ovosezonskog završnog turnira biće Istanbul.

Utakmice Evrolige, najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog klupskog takmičenja, već godinama možete da pratite ekskluzivno na kanalima Sport kluba.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.