SAŠA OBRADOVIĆ BEZ TEKSTA: Kako je Monako postigao samo dva poena za četvrtinu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 19:41

SAŠA OBRADOVIĆ BEZ TEKSTA: Kako je Monako postigao samo dva poena za četvrtinu?

Srpski trener ne zna šta se dogodilo njegovom timu.

Monako je propustio šnasu da iznenadi Olimpijakos u polufinalu fajnal-fora Evrolige.

“Kneževi” su imali 12 poena prednosti na poluvremenu, a onda je atinski klub dozvolio ekipi srpskog trenera Saše Obradovića da postigne samo dva poena u trećoj deonici.

Olimpijakos je na kraju slavio 76:62 i boriće se u nedelju za evropsku krunu protov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobednika duela Barselona – Real Madrid. Monako će, sa druge strane, igrati za treće mesto protiv poraženog iz španskog “El klasika”.

Saša Obradović nije mogao da objasni šta se dogodilo sa njegovim timom u trećoj četvrtini.

- Ne mogu da objasnim šta se dogodilo. Olimpijakos je pojačao nivo agresivnosti, a mi smo delovali uplašeno. Možda je u pitanju neiskustvo. Monako prvi put učestvuje na fajnal-foru, dok je Olimpijakos već osvajao Evroligu – istakao je Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Monako Saše Obradovića uspeo u onome u čemu su samo još Marusi i Beneton – za četvrtinu dao samo dva poena

Izvor: Danas, 19.Maj.2023

Monako je samo za deset minuta upropastio sve što je dobro uradio tokom uvodnih 20 minuta polufinalnog duela sa Olimpijakosom (76:62). Izjednačio je u trećoj deonici negativan rekord u Evroligi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.