SAMO TRAŽE KLIKOVE... Zvezda poslala dopis Evroligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 15:45

"SAMO TRAŽE KLIKOVE..." Zvezda poslala dopis Evroligi!

Nema mira na Malom Kalemegdanu.

KK Crvena zvezda poslao je dopis Evroligi posle informacije da će litvanski portal "Basketnews" tražiti da se Hasan Martin kazni.

Da podsetimo, novinar Ritis Visniauskas je tvitovao kako je blamantno sve što Zvezda radi u slučaju Kampaca, da bi mu igrač crveno-belih odgovorio psovkom.

Iz kluba sa Malog Kalemegdana smatraju da BasketNews "traži klikove." >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ne vidimo zašto je stav našeg igrača i podrška saigraču kao odgovor na tvit da je sve oko akcije FreeFacu ’blamantno’ razlog da nam se otvorenim pismom ’targetira’ igrač u litvanskim medijima. To što ima svoj stav, koji mu nije nametnuo niko iz kuba, ne znači da treba da se vodi kampanja protiv njega, kao i da ’BasketNews’ traži klikove i ugrožava bezbednost našeg igrača i američkog državljanina - stoji u dopisu Zvezde poslatom Evroligi.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.