Ročesti napušta Makabi?

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ročesti napušta Makabi?

Plejmejker Makabija iz Tel Aviva Tejlor Ročesti najverovatnije će završiti saradnju sa tim izraelskim klubom na kraju tekuće sezone.

Amerikanac Tejlor Ročesti mogao bi da napusti Makabi na kraju tekuće sezone usled jako loših rezultata izraelskog sastava u tekućoj sezoni.

"Ponos Izraela" angažovao je Ročestija prethodnog leta usled sjajnih partija koje je Amerikanac sa crnogorskim pasošem beležio u dresu Nižnjeg iz Novgoroda.

Tejlor Ročesti je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u dosadašnjem toku sezone bio najbolji pojedinac Makabija sa prosekom od 14 poena i 5.5 asistencija u Evroligi.

Makabi je eliminisan već u prvoj fazi Evrolige, a juče je završio učešće u Last 32 fazi Evrokupa, pa se očekuje da Ročesti napusti ekipu iz Tel Aviva zbog visine primanja.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.