Rikardo progovorio o borbi za drugo mesto, a dotakao se i košarkaša u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 17:47

Rikardo progovorio o borbi za drugo mesto, a dotakao se i košarkaša u Evroligi

Bez prava na kiks.

Fudbaler crno-belih Rikardo Gomeš motivisan je za večerašnji okršaj u Humskoj u okviru 34. kola Superlige, koji se igra od 20 časova.

Izabranici Igora Duljaja nemaju više prava na kiks ukoliko žele da zadrže korak za rivalima u borbi za drugo mesto na tabeli.

Najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš tvrdi da se ekipa, pre svega, psihološki podigla nakon trijumfa  nad TSC-om u Bačkoj Topoli (3:1), kada je i on zatresao mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle tri meča posta.

- Najbitnije je da smo u poslednja dva meča pokazali da smo se stabilizovali i sad treba da nastavimo taj kontinuitet. Svaka utakmica do kraja sezone za nas je kao finale, jer da bismo se izborili za Evropu ne smemo da dopustimo da nam bodovi izmaknu. Ekipa se "probudila" posle lošeg perioda koji je i za nas igrače bio neobjašnjiv. Kada se vrati samopouzdanje celoj ekipi, vrati se i pojedincu. Znači mi što sam postigao gol u prošlom kolu, ali najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo - kaže Rikardo za Informer.

Partizanu, posle Novog Pazara, dolazi kragujevački Radnički, potom gostuje Vojvodini i na kraju dočekuje Voždovac.

- Svesni smo da se ne pitamo samo mi, već i drugi timovi koji igraju odličan fudbal, poput TSC-a i Čukaričkog. Jedino mogu da obećam da ćemo dati i poslednji atom snage da osvojimo što više bodova i završimo na drugom mestu, kako bi se na leto borili za plasman u Ligu šampiona - jasan je Rikardo.

Golgeter sa Zelenortskih ostrva pomno prati i košarkaše Partizana, koji će u sredu veče u Madridu odigrati peti meč četvrtfinala Evrolige protiv Reala (21.00), za koji nastupa njegov sunarodnik Edi Tavares.

- Volim da gledam košarku i verujem u sjajnog stručnjaka kakav je Željko Obradović - poručuje Rikardo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.