Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Partizana i Mladosti na Banjici

Vaterpolisiti Partizana i zagrebačke Mladosti odigrali su nerešeno 9:9 (2:2, 2:3, 3:3, 2:1) u prvom meču četvrtfinala Evrolige.



Tokom celog toka meča vodila se ravnopravna borba a bliži pobedi bili su gosti, dok su domaći vaterpolisti prvi put došli do prednosti golom Prlainovića dva i po minuta pre kraja meča.

Imali su crno beli priliku da stignu i do dva gola prednosti ali nisu iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napad pri rezultatu 9:8, da bi Zagrepčani u pretposlednjem napadu na meču postavili konačnih 9:9.

Revanš meč igraće se 9. aprila u Zagrebu.

"I pre meča sam rekao da će biti teško, a činjenica da smo stalno jurili rezultat nam je trošila energiju i ulila nervozu u našu igru. Sigurno je da nismo zadovoljni rezultatom. Propustili smo i priliku da se odlepimo, dosta otvorenih šuteva smo ispromašivali", rekao je posle meča trener Partizana Dejan Udovičić.

Udovičić nije imao objašnjenje za toliki broj promašenih napada sa igračem više.

"I ranije smo imali istih problema. Verovatno su zbog prevelike želje, htenja bili sputani".

Trener Mladosti Ozren Bonačić izrazio je zadovoljstvo povodom igre svoje ekipe, ali je ocenio da pobednik duela još nije odlučen.

"Odigrali smo mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama, ali ima još prostora za napredak. Obe ekipe imaju podjednake šanse za plasman u polufinale", naveo je Bonačić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.