Reding sačuvao nadu Albi

Izvor: MVP.rs, 05.Mar.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reding sačuvao nadu Albi

U Berlinu je otvoreno deveto kolo TOP 16 faze Evrolige.

Ekipa Albe je u sredu savladala Žalgiris na svom terenu rezultatom 80:72 u prvoj utakmici devetog kola TOP 16 faze Evrolige. Timu koji trenira srpski stručnjak Saša Obradović to je bio četvrti trijumf u drugoj fazi takmičenja, a njime je sačuvana nada tima iz Berlina da može da stigne do četvrtfinala.

Domaćina je do pobede vodio Redži Reding sa 27 poena, sedam skokova i pet >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << asistencija. Ispratili su ga Marko Banić sa 13, Leon Radošević sa 12 i Aleks Renfro sa 10 pogodaka, uz sedam uhvaćenih lopti i osam asistencija. Kod gostiju se istakao Arturas Milaknis sa 18 poena.

Preostale utakmice devetog kola igraju se u četvrtak i petak, 5. i 6. marta. Crvena zvezda Telekom će u četvrtak od 20 sati i 45 minuta dočekati Makabi Elektru.

PAROVI DEVETOG KOLA

Sreda:

Alba - Žalgiris 80:72

Četvrtak:

Fenerbahče Ulker - Nižnji Novgorod (19č)

Panatinaikos - Barselona (20.45č)

Crvena zvezda Telekom - Makabi Elektra (20.45č)

Laboral Kuća - CSKA (20.45č)

Petak:

Galatasaraj Liv Hospital - Real Madrid (19č)

EA7 Emporio Armani - Olimpijakos (20.45č)

Unikaha - Anadolu Efes (21č)

(foto: Euroleague)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.