Real stigao u Beograd – Grobari im priredili dobrodošlicu VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 19:45

Real stigao u Beograd – Grobari im priredili "dobrodošlicu" VIDEO

Košarkaši Real Madrida stigli su i Beograd na treću utakmicu plej-ofa Evrolige koja se igra u utorak od 20.30 u Štark Areni.

Madriđani će pokušati da produže ovu četvrtdinalnu seriju, jer posle dva uvodna meča koja su se igra u prestonici Španije, Partizan vodi sa 2:0.

To znači da ukoliko crno-beli slave na sledećoj utakmici obezbediće plasman na fajnal-for.

Ekspedicija Reala po sletanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na aerodrom "Nikola Tesla" objavili snimak na društvenim mrežama uz poruku "Sledeća destinacija , Beograd".

Kraljevski klub je od Partizana zahtevao specijalne uslove za vreme njihovog boravka u Beogradu, a čelnici crno-belih su im izašli u susret.

Grobari su već pripremili teren za dolazak ekipe iz Španije, te se tako širom Beograda na nekoliko mesta mogu pronaći transparenti "dobrodošlice".

"Prokleti c...i iz Madrida", piše na jednom od njih, dok se još nekoliko nalazi u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Košarkaši Real Madrida stigli u Beograd (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Maj.2023

U ponedeljak u večernjim časovima, košarkaši Real Madrida stigli su Beograd, gde će u utorak igrati treću utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige. Gosti beogradskim klubovima u Evroligi po pravilu imaju policijsku pratnju od aerodroma do hotela, ali su ovog puta mere obezbeđenja ipak bile na višem...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.