Real Madrid i Efes u finalu Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2022, 23:26

Real Madrid i Efes u finalu Evrolige

Košarkaši Real Madrida igraće sa Efesom za titulu prvaka Evrolige, nakon što su u drugom polufinalu Fajnal-fora koji se igra u Beogradu, bili bolji od Barselone rezultatom 86:83

Katalonci su imali prednost od 13 poena tokom prvog poluvremena, međutim Madriđani su odigrali mnogo bolje u trećoj četvrtini. Postigli su 26 poena, naspram Barseloninih 11 i u toj deonici preokrenuli meč u svoju korist.

Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobednika po 18 poena su ubacili Fabijan Kozer i Žerson Jabusele. Na drugoj strani, najbolji je bio Nikola Mirotić sa 26 poena.

Finale Evrolige između Efesa i Real Madrida na programu je u subotu od 19 časova u beogradskoj Areni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Real bolji od Barselone za finale Evrolige

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2022

Košarkaši Real Madrida plasirali su se u finale fajnal-fora Evrolige u Beogradu, pošto su večeras u drugom polufinalu pobedili Real Madrid sa 86:83 (19:19, 15:26, 26:11, 26:27).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.