Radonjićev Bajern ubedljiv na Kanarskim ostrvima

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjićev Bajern ubedljiv na Kanarskim ostrvima

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su na gostovanju Gran Kanariju sa 89:74, u devetom kolu Evrolige.

Srpski košarkaš Vladimir Lučić odigrao je dobar meč za pobednički sastav, dok je Dangubić imao partiju ispod proseka.

Bivši košarkaš Partizana postigao je 11 poena i uz to je imao četiri skoka, dok je nekadašnji igrač Crvene zvezde ubacio samo dva poena.

Za klub iz Minhena nije igrao Stefan Jović, kao ni Milan Mačvan, koji je već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko vreme van terena zbog povrede kolena.

Bajern je meč rešio u poslednjoj deonici koju su odigrali na veoma visokom nivou i dobili je rezultatom 28:12.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Maodo Lo sa 22 poena, Derik Vilijams je ubacio 20, Kopene je ubacio 11, a Buker deset.

U domaćem sastavu Balvin i Eriksen su ubacili 15, dok je srpski košarkaš Nikola Radičević postigao šest, uz četiri asistencije.

Posle devet odigranih utakmica minhenski klub ima skor 4/5, dok je klub s Kanarskih ostrva na 2/7.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Biće Radonjićev Bajern kandidat za plej-of

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2018

Jesu porazi protiv CSKA i Olimpijakosa uzdrmali Radonjićevu četu, ali Bajern iz Minhena će biti ozbiljan kandidat za TOP 8 Evrolige ove godine. Tim miz Bavrske stigao je do četvrte pobede u ovogodišnjem izdanju najjačeg evropskog takmičenja, pošto je kao gost savladao Gran Kanariju - 89:74 Mnogo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.