Radonjić nadigrao Mesinu – Bajern na krilima Lučića do pobede

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić nadigrao Mesinu – Bajern na krilima Lučića do pobede

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Armani iz Milana 78:64, u prvom kolu Evrolige.

Srpski košarkaš Vladimir Lučić bio je najbolji pojedinac u ekipi Dejana Radonjića i meč je završio sa 26 indeksnih poena.

Reprezentativac Srbije imao je 18 poena (7/12), pet skokova i dve ukradene lopte i bio je najefikasniji igrač u pobedničkom timu.

Lučića je pratio Nihad Đedović sa 16 poena, Maodo Lo je dodao 12, dok je nekadašnji NBA košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Greg Monro imao šest, uz 10 skokova i četiri asistencije.

Za Armani nisu igrali Nemanja Nedović i Vladimir Micov zbog povrede, dok je odličan debi za ekipi iz Milana imao vremešni Luis Skola.

Argentinac je preneo sjajnu formu s Mundobasketa na Evroligu i utakmicu je završio sa 17 poena i šest skokova. Serhio Rodriges imao je 14 i šest asistencija, dok je dvocifren još bio Dela Vale sa 10.

Bajern je ključnu razliku napravio u drugoj deonici, koju je dobio 20:11, a potom je u trećoj i četvrtoj samo održavao prednost.

Dejan Radonjić uspeo je da nadmudri Etorea Mesinu, koji sigurno neće biti zadovoljan izdanjom svog sastava.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lučiću poenterski obračun protiv Skole, Bajern krenuo jako!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2019

Bajern je ovog leta napravio zanimljiv tim i mnogi Bavarce Dejana Radonjića vide kao nekoga ko bi mogao da bude pozitivno iznenađenje. Ako se po jutru dan poznaje, tako će i biti. Bajern je u prvom kolu dočekao Olimpiju iz Milana i uspeo je da dođe do prve pobede od 78:64. Malo iznenađenje, svakako....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.