Radonjić je došao kada je u klubu bio haos, zaslužio je novi ugovor

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Radonjić je došao kada je u klubu bio haos, zaslužio je novi ugovor"

Uli Henes, predsednik Bajerna iz Minhena, rekao je da očekuje da će Dejan Radonjić produžiti ugovor sa ovim klubom.

- Pričali smo nedavno o ovom ugovoru i koliko ja znam, čeka ga novi ugovor na stolu - rekao je Henes.

Radonjić je u klubu oko godinu dana i uspeo je da ih vrati u Evroligu, gde se do poslednjeg kola borio za mesto među najboljih osam u elitnom takmičenju.

Crnogorski trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na klupi je zamenio selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, a Henes je izjavio malo i "potkačio" srpskog stručnjaka, pošto je rekao "da je Radonjić došao kada je stanju u klubu bilo u haosu".

- O Radonjiću imam pozitivno mišljenje. Uradio je veoma dobar posao od kada je došao. Došao je u veoma teškoj situaciji i u vreme kada je u klubu bio haos - kaže Henes.

Bajern je klub u usponu i naredne godine će učestvovati u Evroligi, pošto su dobili "A" licencu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.