Radonjić: Real je kvalitetniji, ali u Minhenu uvek možemo da pobedimo

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Real je kvalitetniji, ali u Minhenu uvek možemo da pobedimo

Košarkaši Bajerna od 20.30 u Minhenu dočekuju ekipu Bajerna u susretu petog kola Evrolige.

Španci posle četiri odigrane utakmice imaju polovičan skor i nalaze se na desetom mestu, dok je Bajern sedmi sa istim učinkom.

Trener Reala Pablo Laso je uoči meča u Nemačkoj rekao da njegove košarkaše očekuje težak meč, dok sa druge strane trener Bajerna Dejan Radonjić veruje da njegov tim ima šansu da pobedi.

"Imaju veliki broj trofeja, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina igraju Evroligu, tim sastavljen od velikih igrača, istorija... Toliko prednosti ima Real. Iskusni su i kvalitetni, gotovo da nemaju slabosti i svakako su bolji tim", kaže Radonjić.

On ipak očekuje veliku bitku.

"Ako u meč uđemo maksimalno koncentrisani, spremni za žestoku fizičku borbu od početka, onda će biti dobro jer pred našim navijačima uvek imamo šanse da pobedimo", zaključio je Radonjić.

I Laso uzvraća komplimentima na račun Bajerna.

"Odličan su tim imaju jake igrače na svim pozicijama. Uvek je teško igrati na njihovom terenu, tako da će ključno biti odigrati dobro od pčetka meča. Igraju energično i jaka klupa je njihova velika prednost. Moraćemo da odigramo snažno svih 40 minuta", zaključio je Laso.

Evroliga, peto kolo:

Sreda:

18.00 CSKA – Olimpijakos

19.00 Žalgiris – Zenit

20.05 Makabi (TA) – Fenerbahče

20.30 Bajern – Real Madrid

21.00 Barselona – Valensija

Utorak:

Himki – Panatinaikos 103:86

Anadolu Efes – Crvena zvezda 85:70

Alba – Milano 78:81

ASVEL – Baskonia 66:63

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.