Radonjić: Ne igra novac, nadam se pobedi na startu Evrolige

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Ne igra novac, nadam se pobedi na startu Evrolige

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je crveno-belima potrebna velika podrška navijača kako bi na startu Evrolige napravili podvig i savladali ekipu Galatasaraja.
"Galatasaraj je prošle godine bio među osam najboljih u Evroligi, gde su ispali od Barselone. Zadržali su oskosnicu tima, Aroja, Ercega >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Džavaija i doveli nekoliko kvalitetnih igraca. Jedan njihov igrač plaćen je kao ceo tim Zvezde. Ipak, ne igra novac i imamo pravo da se nadamo, da pred našim navijačima, možemo da napravimo podvig i pobedimo Galatasaraj", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Prema njegovim rečima prednost Zvezde u sutrašnjem meču, pored podrške navijača, mogla bi da bude "mladost, želja i energija".

"Evidentno je da napredujemo posle svakog treninga. Svaki meč u Evroligi biće velika škola za naš mladi tim. Moguće su greške s obzirom na neiskustvo ekipe, nadam se da ćemo ih prevaziću uz podršku publike", rekao je Radonjić.

On je dodao da je za meč protiv Galatasaraja neizvestan nastup Branka Lazića.

Utakmica prvog kola D grupe Evrolige Crvena zvezda - Galatasaraj igra se sutra od 20.45 sati u Beogradskoj areni.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.