Radonjić: Mega ima ogroman potencijal i talenat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2022, 16:44

Radonjić: Mega ima ogroman potencijal i talenat

Posle izuzetno napornog perioda i duplog programa Evrolige, celog ciklusa u kome smo imali i putovanja, čeka nas meč sa ekipom Mege, mladim timom sa ogromnim potencijalom i talentom, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Zvezda sutra od 15.30 gostuje Megi u dvorani "Mega Factory" u utakmici 19. kola ABA lige.

"Igraju jako dobro u poslednje vreme i u odličnoj su formi. Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vreme od poslednje utakmice iskoristili da se oporavimo od velikih napora i povreda koje nas prate. Neizvesno je u kom ćemo sastavu igrati, potrebno je svakako da imamo energiju potrebnu za ovaj meč, budemo skoncentrisani i odigramo dovoljno dobro kako bismo došli do bodova“, istakao je Radonjić za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radonjić: Mega ima ogroman potencijal i talenat

Izvor: RTS, 06.Feb.2022

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je veliki oprez u izjavama pred meč sa Megom istakavši veliki kvalitet vrlo mladog tima suparnika. Napomenuo je da je još neizvesno u kom sastavu će crveno-beli nastupiti ali je siguran da će tim pružiti maksimum kako bi došli do...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.