RAZBIO VIRTUS: Serž Ibaka MVP 11. kola Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 15:40

RAZBIO VIRTUS: Serž Ibaka MVP 11. kola Evrolige

Ostvario dabl-dabl učinak.

Košarkaš Bajerna iz Minhena Serž Ibaka proglašen je za najboljeg igrača 11. kola Evrolige. Centar nemačkog kluba do ovog priznanja je stigao zahvaljući odličnoj igri protiv Virtusa.

Bajern je pobedi u tom meču sa 90:76, a Ibaka je bio najzaslužniji za trijumf za dabl-dabl učinkom od 24 poena i 13 skokova, što mu je bio prvi dabl-dabl učinak od dolaska u Minhen. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ovo je prvi put još od sezone 2020/2021. da je neko od igrača Bajerna proglašen za najboljeg igrača kola. Klub iz Minhena posle 11 odigranih kola u Evroligi ima učinak od pet pobeda i šest poraza i nalazi se na 12. mestu na tabeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPUNO ZASLUŽENO: Bivši NBA as igrač kola Evrolige! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2023

Iskusni centar je odigrao ključnu ulogu u pobedi svoje ekipe nad Virtusom Španski centar i igrač Bajerna, Serž Ibaka, proglašen je najkorisnijim igračem 11. kola Evrolige, objavilo je danas ovo prestižno evropsko košarkaško takmičenje. The MVP of Round 18 is @sergeibaka🏆 24 PTS I 13 REB...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.