RADONJIĆ ČESTITAO, PA SE OSVRNUO NA SUĐENJE: Bode mi oči, ne sećam se toga u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 22:52

RADONJIĆ ČESTITAO, PA SE OSVRNUO NA SUĐENJE: Bode mi oči, ne sećam se toga u Evroligi

"Odmah se okrećemo majstorici".

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić obratio se medijima posle poraza od Cedevita Olimpije u drugom meču polufinala ABA lige.

- Zaslužena pobeda Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, cilj je naravno pobeda. Nisam zadovoljan kako smo odigrali, dozvolili smo rivalu da nemetne igru sa mnogo energije i tranzicije, dosta grešaka smo napravili u napadu. Naš rival je bio agresivniji i čvršći u odbrani.

- Ono što mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bode oči je veliki broj slobodnih bacanja koje je izvela Cedevita Olimpija. Ne sećam se da su nam se takve stvari dešavale u Evroligi, gde smo igrali daleko agresivnije - stavio je sumnju na današnje suđenje Dejan Radonjić.

Naime, domaći tim je izveo čak 42 slobodna bacnja, naspram svega 15 Crvene zvezde.

Još uvek nije poznato kada će se igrati treći meč u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.