Prvak Evrope u finišu slomio otpor Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvak Evrope u finišu slomio otpor Zvezde

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Crvenu zvezdu sa 86 : 81 u utakmici 25. kola Evrolige.

Zvezda se dobro držala protiv šampiona Evrope, ali je posustala na "ciljnoj ravnini". Tvrd meč i jake odbrane, ali i malo grešaka u prvoj četvrtini, koju je Zvezda dobila rezultatom 17:16.

I u drugoj deonici egal meč - koš za koš, poen za poen. Trojkom Bilija Berona u poslednjem napadu, Zvezda je na odmor otišla sa 37 : 36.

U nastavku se probudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Majk Džejms (pet poena u prvom poluvremenu) i uz pomoć Danijela Heketa, vodio CSKA do preokreta.

Gosti su poveli sredinom treće četvrtine, a zatim polako uvećavali prednost. Trojka Kevina Pantera, njegova prva na meču, uz faul probudila je Zvezdu i navijače u Areni. Zvezda je smanjila na 63:62.

Ipak, Zvezda nije uspela da iskoristi momenat, CSKA je slomio otpor domaćina, ponovo se odlepio i mirno priveo meč kraju.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Majk Džejms - 29 poena, Heket je dodao 19, a Hilijard 12. Džejms je na ovom meču izveo čak 18 slobodnih bacanja, a sudije su u bar 10-ak navrata poprilično iznervirali publiku u Areni donošenjem diskutabilnih odluka.

U timu Zvezde, Beron je postigao 15, Panter 12, Gist i Štimac po 11.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RUSI NA SRPSKOM FRONTU: Posle poraza u Kupu Zvezda dočekuje CSKA

Izvor: Kurir, 21.Feb.2020

Nada umire poslednja Crveno-beli igraju danas (19.00) protiv šampiona Evrope u 25. kolu Evrolige sa željom da pobede

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.