Prva pobeda Himkija u Evroligi

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Himkija u Evroligi

Ekipa iz Podmoskovlja je uspela da upiše svoj prvi trijumf ove sezone u Evroligi.

Budućnost je trenutno jedini tim koji ne zna za pobedu u ovoj sezoni Evrolige.

Himki je danas upisao prvu pobedu, savladali su Gran Kanariju sa  87:72 (25:21, 24:12, 28:20, 10:19).

Gosti su bili dobar protivnik samo u prvoj četvrtini, pred kraj tog dela meča Himki je počeo da igra bolje, a onda je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešeno u naredne dve četvrtine dok je poslednja bila samo odrađivanje posla.

Po običaju, Šved najefikasniji sa 24 poena, imao je 7 asistencija. Kroker je upisao 17. Na drugoj strani Strouberi i Pasečniks po 9.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost opet izgubila, PAO u finišu overio pobedu u Morači

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2018

Budućnost je i dalje na nuli u Evroligi. Ni u petom kolu elitnog kontinentalnog košarkaškog takmičenja Podgoričani nisu uspeli da zabeleže prvu pobedu. U hali Morača slavio je grčki Panatinaikos sa 72:67 (18:15, 13:16, 19:16, 22:20). Vodio je Panatinaikos u prvom poluvremenu i sa devet razlike,...

Nastavak na MozzartSport.com...

EL - Budućnost zakovana za dno

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018

Dobro se držala ekipa Budućnosti večeras u dvorani "Morača", ali nije uspela da pobedi...Panatinaikos je prejak za ekipu Budućnosti...Nakon pet odigranih kola u Evroligi ekipa iz Podgorice ima skor 0-5 pošto je danas poražena od tima iz Atine sa 67:72...Egal je viđen u prvoj četvrtini, niti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.