Promene na Malom Kalemegdanu, Zvezda u narednu sezonu ulazi sa novim trenerom?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 10:51

Promene na Malom Kalemegdanu, Zvezda u narednu sezonu ulazi sa novim trenerom?

Navijačima je na pameti samo jedno ime.

Završetak sezone u Evroligi i ABA liga omogućio je Crvenoj zvezdi da se okrene planovima za novu sezonu.

U nju, tvrdi Kurir, neće ući sa istim trenerom.

Dragan Šakota blizu je odlaska sa Malog Kalemegdana, a razlog za to nije košarkaške prirode.

Čelnici "crveno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << procenili su da je on odradio dobar posao, ali da su zdravstveni problemi zbog kojih 67-godišnji stručnjak ne može da putuje na gostovanja presudili da se u Zvezdi okrenu novim rešenjima.

Izbor pred rukovodstvom "crveno-belih" nije lak jer ni krug kandidata nije preterano veliki, ali se već mesecima spekuliše da bi na klupu Zvezde mogao da se vrati Dejan Radonjić.

Crnogorski stručnjak je bez angažmana otkad je otišao iz Bajerna početkom godine, navijači bi ga rado ponovo videli pošto je sa Zvezdom 2016. godine stigao do četvrtfinala Evrolige i sa kojom je za četiri godine osvojio devet trofeja.

Vremena do početka nove sezone ima sasvim dovoljno, tim će ponovo igrati Evroligu i to je veliki adut u pregovorima sa Šakotinim naslednikom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Najtrofejniji stručnjak na pragu povratka u redove Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Opet na mestu uspeha...Jedan od najtrofejnijih trenera u novijoj istoriji Crvene zvezde Dejan Radonjić blizu je povratka u redove crveno-belih. Vest o odlasku Dragana Šakote sa mesta prvog trenera ekipe sa Malog Kalemegdana, o čemu više možete pročitati OVDE, samo je podgrejala informacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZVEZDA RENOVIRA KADAR: Ovi košarkaši OSTAJU, poznat spisak ODLAZAKA sa Malog Kalemegdana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 08:33

Menja se i trener...Crvena zvezda će u novu sezonu, u kojoj će opet igrati Evroligu, ući u daleko drukčijem kadru u odnosu na sezonu 2019/2020. koja je prekinuta zbog epidemije koronavirusa...Crveno-beli dres je do prekida sezone oblačilo ukupno 10 stranaca, računajući Čarlsa Dženkinsa i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.