Priznanje Evrolige - Zvezdin direktor marektinga postao deo radne grupe

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje Evrolige - Zvezdin direktor marektinga postao deo radne grupe

Još jedno veliko priznanje stiglo je na adresu KK Crvena zvezda mt:s iz Barselone.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s dobio je potvrdu da marketing sektor radi sjajan posao.

Na adresu kluba sa Malog Kalemegdana stigao je poziv Evrolige da direktor marketinga Crvene zvezde mt:s Filip Sunturlić bude priključen radnoj grupi čiji je cilj unapređenje i razvoj elitnog takmičenja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polju marketinga i biznisa.

Ovakav poziv iz Barselone upućen je na samo pet adresa (Crvena zvezda mt:s, Real Madrid, Olimpijakos, Fenerbahče i Armani) što svedoči da se crveno-beli nalaze među privilegovanim klubovima.

Evroliga je na ovaj način potvrdila da ima odličnu saradnju sa srpskim i regionalnim šampionom i da vrednuje sve ono što je marketing služna crveno-belih radila godinama unazad.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čović: Samo da ne dosadimo, ali obećam nove trofeje…

Izvor: RTS, 07.Mar.2018

. Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović obećao je da će i ova sezona biti uspešna i trofejna. Čović je, nakon što su košarkaši Zvezde u prošloj godini osvojili "triplu-krunu", primio najgradu za najbolji klub Sportskog društva Crvene zvezde i izrazio uverenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.