Pričao sa Bertomeuom, a onda otkrio VEOMA VAŽNU vest - Šta će biti sa šampionom ABA lige?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pričao sa Bertomeuom, a onda otkrio VEOMA VAŽNU vest - Šta će biti sa šampionom ABA lige?

On veruje Đordiju, a vi?

Predsednik košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan izjavio je danas da će šampion ABA lige sigurno igrati u Evroligi.

Bokan je to izjavio za zvaničan sajt Budućnosti, a nakon razgovora s prvim čovekom Evrolige Đordijem Bertomeuom.

"Želim da obavestim sve ljubitelje Budućnosti i naše verne navijače da sam danas razgovarao na više tema sa Bartomeuom, prvim čovekom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige.







Na osnovu razgovora, ovom prilikom vas obaveštavam da mi je Bartomeu dao informacije koje nisu samo njegovo lično mišljenje, nego predstavljaju i odluke sa skupštine Evrolige - da je šampion ABA lige siguran učesnik Evrolige", naveo je Bokan.

"U daljem razgovoru mi je potvrdio da je to stav i za naredne godine i ne odnosi se na 'wild card', te da je ABA region važan za Evroligu i da je neizostavan deo njihovih strateških planova", dodao je Bokan.

Po rečima Bokana, na Budućnosti je sada da se koncentriše na igru i da ponovi uspeh iz sezone 2017/18.



"Sve dezinformacije na ovu temu su klasične spekulacije ljudi koji su protivnici ABA lige, jer je moje pitanje bilo direktno i jasno kao i odgovor koji nije ostavio mesta sumnji",
zaključio je Bokan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.