Predsednik barskog Mornara: Napadamo Evroligu!

Izvor: RTS, 31.Maj.2020, 10:30

Predsednik barskog Mornara: Napadamo Evroligu!

Prvi čovek i nekadašnji trener Košarkapkog kluba Mornar iz Bara Đorđije Pavićević poručuje da će taj tim u sledećoj sezoni napasti titulu i za cilj imati plasman u Evroligu
"Imaćemo tim koji će napasti plasman u Evroligu, kroz ABA ligu ili Evrokup", rekao je Pavićević za podgoričke Vijesti.

”Mornari” >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Bara već su počeli da sastavljaju tim za sledeću sezonu, pošto su iz Italije doveli Amerikanca Tejlora Smita, a iz Primorske krilo Aleksandra Lazića.
Takođe, vrlo blizu potpisa je i trojkaš FMP-a Marko Jeremić, a spominje se i dovođenje nekadašnjeg krilnog centra Budućnosti Erla Klarka.
"Povezuje se mnogo igrača sa nama, mnogi nam se i nude, jer hoće da dođu u Bar. Počećemo pripreme sa igračima koje imamo na raspolaganju, pa ćemo onda videti da li nam je potrebno da neke pozicije popunimo", dodaje Pavićević.
Odlukom da sezona u ABA ligi neće biti nastavljena, nije odlučeno ko će u Evrokup pored Partizana, ali Đorđije Pavićević ističe da će se drugo po kvalitetu evropsko takmičenje sigurno igrati u Podgorici, Baru i Ljubljani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Paklena konkurencija za Zvezdu i Partizan, na Jadranu se sprema tim za Evroligu!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020

Projekat koji obećava...Predsednik KK Mornar iz Bara Đorđije Pavićević izjavio je da će taj tim u sledećoj sezoni za cilj imati plasman u Evroligi...Ponos Bara je doveo Amerikanca Tejlora Smita, koji sa svega 198 centimetara pokriva pozicije centra i krilnog centra, te doskorašnje krilo Primorske,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.