Poruka iz Istanbula, ništa od nastavka Evrolige?

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2020, 19:04

Poruka iz Istanbula, ništa od nastavka Evrolige?

Oni ne veruju u tu mogućnost iako su jedan od najvećih favorita za osvajanje trofeja.

Još desetak dana ostalo je do konačne odluke Evrolige o nastavku prekinute sezone.

Do tada, brojni akteri ovog takmičenja iznose svoja mišljenja i procene po tom pitanju, a prvi čovek turskog Efesa Alper Jilmaz je među pesimistima.

''Izgleda da se Evroliga neće nastaviti uprkos velikim naporima. Ako postoјi samo jedan rizik za 18 timova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroliga se neće upuštati u organizaciju nastavka sezone'', smatra on, a prenosi ''Eurohoops''.

Objasnio je i zbog čega je toliko skeptičan.

-





''Evroliga ulaže najveće napore da se takmičenje nastavi. U stalnom su kontaktu sa klubovima. Evroliga je struktura od deset zemalja, ima ih čak i više, 15-16.







Otud je potrebna ozbiljna organizacija deset država da odjednom u svim tim zemljama krenu putovanja, da se onda svi klubovi prebace na jedno mesto i tamo krenu da igraju. Za tako nešto je potreban ozbiljan posao da se uradi'', naglasio je Jilmaz, a pitanje je ima li dovoljno vremena za takvu organizaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.