Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 18:30

Pojačanje u poslednji čas

Evroligaški timovi imaju vremena do sutra do 18.00 sati da registruju nove igrače koji u aktuelnoj sezoni nisu nosili dresove nekog tima iz takmičenja.
Vreme polako curi, malo je opcija na tržištu, ali pojedini timovi gledaju da u poslednji čas angažuju nova imena. Makabi iz Tel Aviva koji svoje domaće utakmice igra u Beogradu traži akviziciju na poziciji krila i igrač koji figurira za potpis jeste Džo Tomason.
Lider ekipe Granade, koja se nalazi na dnu tabele >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ACB lige ima klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da u slučaju ponude iz Evrolige, ode iz kluba. 
Ove sezone prosečno beleži 14.1 poen, 3.4 skoka i 3.4 asistencije po utakmici.
Podsećamo da u smiraj perioda za registraciju novih igrača, Crvena zvezda pregovara sa Trejom Tompkinsom, ali poslednji izveštaji kazuju da on ne bi mogao da nastupa barem mesec dana usled povrede kolena, te ga i u slučaju potpisa srpski tim ne bi registrovao za Evroligu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.