Podgoričani ponosni, stiže Bertomeu, kakav vetar u leđa iz Evrolige pred derbi sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričani ponosni, stiže Bertomeu, kakav vetar u leđa iz Evrolige pred derbi sa Partizanom!

Ekipa Budućnosti imaće specijalnog gosta nekoliko dana pred gostovanje Partizanu u ABA ligi.

Aktuelni šampion ABA lige dobiće sutra veliki podstrek pred ulazak u najvažniji deo sezone, u kojem će se odlučivati i o sledećem putniku iz regiona u elitno evropsko takmičenje.

Naime, Budućnost je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdila da će u četvrtak ugostiti prvog čoveka Evrolige, Đordija Bertomeua, koji će prisustvovati i njihovoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Himkija u 22. kolu Evrolige.

''Košarkaški klub Budućnost VOLI će u četvrtak, 07.02.2019. godine, imati čast da ugosti predsednika i izvršnog direktora Evrolige g-dina Đordija Bertomeua.







Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu će posetiti prostorije kluba gde će se ujedno sastati sa predsednikom KK Budućnost VOLI.







Bertomeu će prisustvovati i duelu 22. kola Evrolige u kojem naš tim dočekuje košarkaški klub Himki iz Moskovske Oblasti'', navodi se u saopštenju Podgoričana.

Podetimo, već narednog vikenda, u nedelju od 19 časova, Budućnost gostuje Partizanu u 19. kolu ABA lige.

-

Bertomeu ne krije planove - ova dva grada moraju da dobiju svoje evroligaše! https://t.co/L7674YUVWi

— Sportske.net (@sportske) February 5, 2019
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.