Počelo je pobedom Reala

Izvor: MVP.rs, 12.Okt.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je pobedom Reala

Trijumf Madriđana na startu Evrolige.

Počelo je i najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Ovosezonsku Evroligu je otvorio derbi meč između domaćeg Real Madrida i Olimpijakosa. Do trijumfa je došao "kraljevski klub" i to neočekivano lako. Konačan rezultat je bio 83:65.

Gosti iz Grčke su izdržali samo prvo poluvreme protiv Reala. Odlučujuća četvrtina je bila treća i nju su domaći dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << rezultatom 20:13. Od tog trenutka, sve je išlo kako su Madriđani zamislili. Napadi su bili tečni, organizovani, šutevi precizni, a odbrana na visokom nivou. Sve u svemu, zaslužena pobeda domaćih.

Igrač utakmice je bio Serhio Ljulj sa 22 poena i četiri asistencije. Pratio ga je sjajni Luka Dončić sa 11 poena i pet skokova, dok je Rudi Fernandez učestvovao sa po sedam poena i uhvaćenih lopti, a imao je i četiri dodavanja. Vasilis Spanulis se kod gostiju istakao sa 12 poena, četiri skoka i po pet asistencija i izgubljenih lopti. Jorgos Printezis je upisao 11 poena. Nikola Milutinov je za osam minuta na parketu zabeležio po dva poena i skoka.

Ostale utakmice prvog kola Evrolige će biti odigrane u četvrtak i petak.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.