Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 17:36

Poarje ide u Real, ugovor na tri i po godine

Nastupaće za Kraljevski klub do kraja sezone

Real Madrid navodno već sada dovodi pojačanje u vidu Vensana Poajrea. On će potpisati do kraja sezone i još na tri godine preko toga, javlja novinar La sekste, Hoze Luis Sančez, a prenosi Eurohups.

Visoki Francuz će tako nastaviti sezonu u Real Madridu, iako neće moći da pomogne Kraljevskom klubu u plej-ofu Evrolige u koji su se Kraljevići >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plasirali posle pobede nad Fenerbahčeom.

Real je bio glavni favorit za dovođenje Poajrea, a i odlazak Gabrijela Deka u Oklahomu je napravio prostor za njegov dolazak.

Čak tri promene tima od novembra i na kraju otkaz iz Njujorka naterali su Vensana Poarjea da razmišlja o ponudama iz Evrope, na kraju je izgleda pao izbor na Real.

Kao zainteresovani su se pominjali i Barselona i Anadolu Efes. On je preferirao da ostane u SAD, ali očigledno nije bilo bolje ponude od Real Madrida.

Poarjeu je bilo važno da igra do kraja sezone zbog Olimpijskih igara. Tako da se očigledno sve poklopilo i gledaćemo ga u dresu Real Madrida.

Poarje igra na pozicijama četiri i pet, a do sada je igrao za Pariz Levaloa, Baskoniju, Boston, Filadelfiju i bio je član Njujork Niksa. Veliko pojačanje za Real. Ako ne za ovu, onda za naredne sezone.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dela Vale već ima klub za sledeću sezonu?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021

Navodno će potpisati trogodišnji ugovor sa Brešom..Amadeo Dela Vale igra dobru sezonu sa ekipom Budućnosti, sprema se polako za borbu u završnici ABA lige, a Sportando piše da je već dogovorio za sledeću sezonu. Naime, specijalizovani portal javlja da će potpisati trogodišnji ugovor sa Brešom...Italijan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.