Pešićeva Barsa ne staje!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešićeva Barsa ne staje!

Drži korak sa Efesom i Realom na vrhu tabele.

Poslednja utakmica večerašnjeg programa u Evroligi, u okviru 16. kola, pripala je Barseloni, koja je pred svojim navijačima savladala Olimpijakos sa 90:80.

Gosti iz Atine su bili prilično oslabljeni neigranjem našeg Nikole Milutinova, ali su tokom prvog poluvremena rezultatski bili potpuno u igri.

Ključna je bila treća četvrtina, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Barsa odlično odigrala, dobila je sa 29:19 i do kraja nije dozvilila Atinjanima da tu prednost ugroze.

Nikola Mirotić je briljirao sa 21 poenom i 15 skokova, Kjurik sa 18 i Hanga sa 14 poena takođe su bili zapaženi u pobedničkoj ekipi.

Vili Rid sa 15 poena najefikasniji u Olimpijakosu, po 14 su upisali Papanikolau i Vezenkov.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.