Pešić: Rezultat organizovane odbrane

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Rezultat organizovane odbrane

Trener Bajerna Svetislav Pešić smatra da je pobeda nad Himkijem rezultat organizovane odbrane.

Bavarci su iznenadili ruski tim u sedmom kolu Evrolige pobedo 81:70 u Podmoskovlju.

"Odbrana je bila sjajna, ne mogu da se setim više od jedne kontre Himkija u prvom poluvremenu. Igrali smo odlično, kontrolisali skok (skoro 50), bili organizovani u tranziciji u napad, posebno u prvih 20 minuta", rekao je Pešić.

Bajern se sada izjednačio na deobi treće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozicije sa Strazburom sa po tri pobede, iza drugoplasiranog Himkija koji ima samo jednu više.

"Veoma važna pobeda, igrali smo dobro protiv Fenerbahčea i Reala, ali nismo imali dovoljno energije da meč završimo pobedom. Igrači su bili veoma razočarani, ali sada mogu da se ponose zasluženim trijumfom. Mogli ste da vidite njihov trud i ulaganje od prvog do poslednjeg minuta", zaključio je Pešić.

Bajern u sledećem kolu gostuje Strazburu, potom dočekuju Real Madrida, a onda u poslednjem kolu stižu kod Crvene zvezde (18. decembar).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivković: A upozorio sam igrače...

Izvor: B92, 27.Nov.2015

Trener Anadolu Efesa Dušan Ivković razočaran je igrom odbrane u porazu u Milanu u sedmom kolu Evrolige...Efes je uspeo da nadoknadi čak 17 poena zaostatka u prvom poluvremenu, ali je poražen 88:84..."Ne smemo igrati sa toliko oscilacija tokom utakmice. Odbrana nije bila dobra, previše je 88 poena....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.