Partizan trenira sa Pro Rekom

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan trenira sa Pro Rekom

Vaterpolisti Partizana otputovali su u utorak u Đenovu kako bi u sledeća četiri dana trenirali sa Pro Rekom, aktuelnim prvakom Evrope.

Partizan u četvrtfinalu Evrolige očekuje duel sa dubrovačkim Jugom, pa će mu treninzi sa Italijanima dobro doći pošto u domaćem prvenstvu nema dostojnog rivala. Pro Reko takođe dominira u svom šampionatu, a u Evroligi igra protiv mađarskog Vašaša. Dva ponajbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evropska kluba će zajedno trenirati četiri dana, a verovatno će odigrati i prijateljsku utakmicu.

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije i jedan od najiskusnijih vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović, dobar deo svoje karijere proveo je upravo u Pro Reku gde ima status heroja.

Ialijanskom klubu u subotu počinje plej-of prvenstva, a prvi protivnik na putu ka četvrtoj uzastopnoj tituli im je Florencia.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.