Panatinaikos rutinski sa Asvelom – Grent i Lesor vodili zelene do pobede

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 23:32

Panatinaikos rutinski sa Asvelom – Grent i Lesor vodili "zelene" do pobede

Košarkaši Panatinaikosa su savladali Asvel u Atini sa 85:67, u okviru 28. kola Evrolige.

Ekipa iz Atine je zadržala treće mesto sa 18 pobeda i 10 poraza u elitnom takmičenju, dok je Asvel pretposlednji sa skorom 6-22.

Francuski tim je pružio otpor u prvom poluvremenu, ali je PAO dodao "gas" u drugom delu igre i došao do rutinske pobede.

Najraspoloženiji u trijumfu domaće ekipe bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džerian Grant sa 21 poenom, tri skoka i dve asistencije, pratio ga je Matijas Lesor sa 17 poena, pet skokova i dve asistencije.

Dvocifren je bio i Kostas Slukas sa 14 poena, pet skokova i osam asistencija, isti broj poena je ostvario i Marius Grigonis, ali uz sedam skokova, dok je Kendrin Nan upisao 14 poena uz četiri asistencije.

Kod Asvela, istakao se Nando De Kolo sa 15 poena, tri skoka i pet asistencija, a dvocifreni su bili još Žofri Lovernj sa 11 poena i četiri skoka, kao i Jakov Noam sa 10 poena.

Panatinaikos u nastavku takmičenja gostuje Olimpijakosu, dok Asvel dočekuje Efes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.