PROCURILO IZ EVROLIGE: Željko Obradović se vraća 12. jula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 18:16

PROCURILO IZ EVROLIGE: Željko Obradović se vraća 12. jula (FOTO)

Navijači Partizana grozničavo iščekuju ovu vest.

Dok navijači Partizana grozničavo iščekuju vest da se Željko Obradović i zvanično vratio u Humsku iz Evroliga je stigla vest da će trofejni stručnjak biti njihov gost.

Popularni Žoc u isčekivanju novog angažmana pristao je da gostuje na trenerskoj klinici koja je zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za 12. jul.

😲#EHCB pic.twitter.com/EQAISVVB3l

— EuroLeague Head Coaches Board (EHCB) (@HeadCoachesOrg) June 21, 2021

Legenda evropske košarke i devetostruki šampion Evrolige će svojim znanjem sigurno pomoći mladim, ali i onim iskusnijim trenerima.

Rusiji bi večeras (21.00) protiv Danske verovatno i bod "završio posao" za plasman dalje, ali Danci se nisu predali: ako savladaju Ruse, a Finci izgube od Belgije, mogu i do drugog mesta. Kvota na Dansku je 1,82, na iks 3,50, a na Rusiju 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rusija - Danska

Pored Partizana, sledeće godine će se u Evrokupu naći Budućnost i Cedevita Olimpija, dok će Crvena zvezda biti jedini predstavnik ABA lige u Evroligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.