POVRATAK POSLE VIŠE OD DECENIJE: Uzeo je Evroligu, a sada je opet u timu u kojem je stekao slavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:16

POVRATAK POSLE VIŠE OD DECENIJE: Uzeo je Evroligu, a sada je opet u timu u kojem je stekao slavu

Zvanično su se oglasili.

Krilni centar Bojan Subotić novo je pojačanje ekipe FMP-a za sezonu 2023/24. Rrođen je u Tivtu, a pravu košarkašku afirmaciju stekao je upravo u redovima Pantera.

Bio je jedan od lidera generacije koja je 2008. godine osvojila juniorsku Evroligu savladavši Barselonu rezultatom 80:70.

A post shared by BC FMP SoccerBet (@kk_fmp_soccerbet)

Seniorsku karijeru Subotić je počeo u FMP-u, nakon čega je dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo u Crvenoj zvezdi, a potom prešao u redove podgoričke Budućnosti.

Karijeru je iz regiona preselio u Kalev, zatim dve sezone uspešno nastupao za Telekom Bon. Poslednje tri sezone proveo je u mađarskom Solnoku gde je pružao odlične partije.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Košarkaš koji je FMP-u doneo trofej Evrolige se vratio u Železnik

Izvor: B92, 17.Jun.2023

Košarkaški klub FMP saopštio je da je krilni centar Bojan Subotić pojačanje tog kluba za sezonu 2023/24...Subotić je sa klubom iz Železnika, u kojem je stekao košarkašku afirmaciju, potpisao ugovor na dve sezone...Bio je jedan od lidera generacije koja je 2008. godine osvojila juniorsku Evroligu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.