PODNETA PRIJAVA PROTIV IVANOVIĆA? Oglasili se iz Udruženju igrača Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 08:12

PODNETA PRIJAVA PROTIV IVANOVIĆA? Oglasili se iz Udruženju igrača Evrolige

Pojavila se ova čudna priča.

Neki beogradski mediji su preneli da su pre oko mesec dana dva košarkaša Crvene zvezde (domaći igrači) prijavila trenera Duška Ivanovića Udruženju igrača Evrolige (ELPA). Kako se navodi, smetali su im intenzitet rada i dužina treninga koje je sprovodio Ivanović.

Direktor Asocijacije evroligaških igrača (ELPA) Boštjan Nahbar je rekao za Sport klub da ta organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije primila nikakvu zvaničnu prijavu protiv trenera Duška Ivanovića.

- Nismo primili nikakve zvanične prijave oko trenera/treninga. Često pričamo sa igračima, ali nismo dobili nikakve oficijalne prijave - rekao je Nahbar za Sport klub.

On kaže da "nije da igračima smetaju’intenzitet i dužina treninga".

- Treba znati da za sve klubove Evrolige postoje ista pravila treninga, koja smo postavili zbog jako duge i naporne sezone (u većini zemalja igra se preko 75 utakmica). Nas brine zdravlje igrača i hoćemo da omogućimo igračima što dužu i uspešniju karijeru. Ista prava su za Barselonu, Fenerbahče, Crvenu zvezdu i za sve ostale ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.