POČELA EVROLIGA: Bertans uništio Neptunas u Zvezdinoj grupi!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA EVROLIGA: Bertans uništio Neptunas u Zvezdinoj grupi!

Letonski as ubacio 20 poena u prvom meču ovogodišnje sezone Evrolige

Davis Bertans je junak Laboral Kuće! Doskorašnji košarkaš Partizana torpedovao je Neptunas sa 20 poena i bio je najzaslužniji za prvi trijumf tima iz Vitorije na otvaranju Evrolige – 88:69 (20:15, 17:15, 24:20, 27:19).

Litvanski tim se samo na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meča držao u egalu, ali je Bertans trojkom odveo Laboral na plus sedam čime je najavljen ubedljiv trijumf. Veliku pomoć su mu pružili Tomas Ertel sa 13 poena i deset asistencija, dok su San Emeterio i Šengelija dodali po 12 koševa. Na drugoj strani Zavackas je postigao 17 koševa, a Galdikas je upisao 11.

Ova dva tima se nalaze u grupi sa Crvenom zvezdom koja, nakon Galatasaraja, upravo gostuje Neptunasu dok će Laboral Kuća igrati sa Olimpijakosom.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA: Počela Zvezdina grupa, Bertans već rešeta!

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014

Mečom između Laboral Kuće i Neptunasa otvorena je nova sezona u Evroligi, a Španci su „pogurani“ od strane bivšeg košarkaša Partizana Davisa Bertansa slavili sa ubedljivih 88:69.. . Himna elitnog takmičenja „I feel devotion“ označila je u Vitoriji početak nove sezone. U grupi D, u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.