POBUNA U EVROLIGI: Potpuna promena, šta li će biti sa Zvezdom i Partizanom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 08:51

POBUNA U EVROLIGI: Potpuna promena, šta li će biti sa Zvezdom i Partizanom?

Revolucija u elitnom takmičenju.

Nova kriza u Evroligi! Posle sastanka 13 klubova koji imaju A licencu elitnog takmičenja spremaju se krupne promene.

Najvažanija vest je da je osam klubova nezadovoljna radom prvoh čoveka Evrolige Đordija Bertomeua. U pitanju su Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, Žalgiris, Efes, Armani, Bajern i CSKA koji su nezadovoljni nepotrebnim finansijskim troškovima
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Za sada su uzdržani Fenerbahče i ASVEL, dok su španski timovi Real, Barselona i Baskonija, naravno, na strani sunarodnika.

Finnsijski troškovi su gorući problem i kako stvari stoje, moguće je da će pojedini klubovi spas potražiti u FIBA Ligi šampiona, pošto smatraju da je Evroliga pred raspadom zbog finansijskih problema.

Videćemo šta će se dešavati u budućnosti i kakvog uticaja će to imati na najveće srpske klubove koji trenutno kroz ABA ligu ostvaruju pravo da se izbore za elitno takmičenje pod patronatom Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.